Få adgang til de bedste tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsservice

Tilmeld dig LANGELANDSLINJENs nyhedsservice og få direkte besked via e-mail, SMS og Facebook om tilbud, sjove konkurrencer, nyheder eller informations relateret til dine rejser.

Når du tilmelder dig, accepterer du betingelserne, og giver lov til at vi må kontakte dig via e-mail, SMS og Facebook. Vi passer godt på dine data, og deler dem aldrig med andre.

LANGELANDSLINJENs nyheder udsendes cirka en gang om måneden, og du kan når som helst afmelde dig.

Kombardo!

Velkommen

Se betingelser for LANGELANDSLINJENs nyhedsservice

Betingelser for LANGELANDSLINJENs nyhedsservice

Hvad kan du forvente at modtage
Når du tilmelder dig nyhedsbreve og SMS-service fra LANGELANDSLINJEN, giver du tilladelse til, at MOLSLINJEN, som ejer og driver LANGELANDSLINJEN, må bruge din e-mail adresse og mobilnummer til at sende dig beskeder vedrørende vores ruter. Disse kan omfatte følgende:

E-mail:
Når du afgiver din e-mail adresse, accepterer du at modtage:
- Nyhedsbreve pr. e-mail med nyheder, tilbud, kampagner, konkurrencer og øvrige henvendelser, såsom muligheder for at opnå rabat andre steder med din billet til LANGELANDSLINJEN eller andre af MOLSLINJENs ruter.
- Service-e-mails, herunder velkomstmails, påmindelse om udløb af pendler-aftaler samt e-mails med varer og kategorier, som du har udvist særlig interesse for. 
- Målrettede budskaber via Facebook, herunder nyheder, tilbud og konkurrencer
- Herudover sendes adfærdsbaserede meddelelser såsom uafsluttede bookinger, produktinformationer samt øvrige målrettede servicemeddelelser. Der vil løbende blive udbygget med yderligere service- e-mails, hvilke du ligeledes accepterer.
Kommer der fremover andre relevante produkter og samarbejdspartnere, må vi benytte dette samtykke til at orientere dig og spørge dig, om du ønsker at opdatere dit samtykke eller data om dig.

SMS:
Når du afgiver dit mobilnummer, accepterer du at modtage:
- SMS’er med gode tilbud og kampagner samt nyheder og konkurrencer
- Servicemeddelelser, der vedrører dit samtykke og/eller profil samt din e-mail og købshistorik.
- Herudover sendes adfærdsbaserede servicemeddelelser såsom produktinformationer samt øvrige servicemeddelelser. Der vil løbende blive udbygget med yderligere service-SMS’er, hvilke du ligeledes accepterer.

Dine oplysninger
I forbindelse med din tilmelding afgiver du en række informationer omkring dig og dine interesser. Vi anvender disse informationer aktivt til at sende dig mere relevante og målrettede informationer. Herunder er eksempler på hvad de enkelte informationer anvendes til (udover navn og e-mail/SMS):
Postnummer anvendes til geografisk inddeling af vores nyhedsbreve og SMS’er, samt til at sortere budskaber og tilbud efter relevans ift. din bopæl. 
Rejseformål benyttes i forbindelse med at sende dig information vedrørende produkter og tilbud, samt til at sammensætte tilbud om bord på færgerne, som passer bedst til behovene på denne type rejser.
Navn vil blive anvendt til at øge kvaliteten af vores korrespondance med dig.
Købs- og rejsehistorik vil blive anvendt til at informere dig om et eventuelt snarligt udløb af dit turkort, om andre produkter, som kunne være interessante for dig, samt til at give mulighed for at genkøbe tidligere købte produkter og relaterede varer ud fra tidligere køb.
Cookie-baseret adfærdshistorik anvendes til personlige anbefalinger og servicebeskeder.

Afmelding
Du kan til enhver tid afmelde de forskellige typer e-mails og andre typer direkte kommunikation fra LANGELANDSLINJEN, såfremt de ikke længere ønskes. Du kan afmelde dig hver mailtype separat ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af alle e-mails eller ved at skrive til molslinjen@molslinjen.dk. Vær venligst opmærksom på, at der kan gå op til 48 timer fra du klikker på afmeldingslinket, til det er slået igennem i alle vores systemer. 

Personoplysninger
MOLSLINJEN A/S, som er det selskab, der ejer og driver LANGELANDSLINJEN, gemmer din tilmelding til vores nyhedsbrev- og SMS-service, samt de oplysninger du afgiver, når du tilmelder dig og når du opdaterer din profil, eksempelvis ifm. konkurrencer. Samtidig registrerer MOLSLINJEN A/S tilgængelige oplysninger om dine køb. Vi bruger disse oplysninger til at målrette de informationer, vi sender til dig, bedst muligt. Oplysningerne bruges udelukkende til markedsføring og videregives aldrig til 3. part uden dit samtykke. Du kan til enhver tid bede om adgang til de personlige oplysninger, vi har registreret om dig, og bede om at få dem slettet eller rettet, hvis de er ukorrekte eller du ønsker dem slettet.

Personlige oplysninger indsamlet fra dig bruges kun til de formål, som oplysningerne er indsamlet til, medmindre vi først anmoder om lov til at bruge oplysningerne til andre formål forud for sådan brug. Vi indsamler oplysninger om dig og dine interesser på vores websteder og vores apps til eget formål. Dette kan både foregå aktivt og passivt. Vedrørende din adfærd på alle MOLSLINJENs hjemmesider anvendes 3. parts værktøjer til sporing og tracking af din adfærd på hjemmesiderne og øvrige egne medier, eksempelvis vores apps.
Vi kan blive tvunget til at videregive personlige oplysninger indsamlet fra dig pga. lovmæssige krav, f.eks. i forbindelse med en retskendelse eller vidnestævning, eller som svar på en specifik henvendelse fra en offentlig myndighed.

Klagemyndigheden i Danmark er Datatilsynet.

Generelt
Disse betingelser dækker alle websites apps og andre salgskanaler, som MOLSLINJEN A/S ejer og administrerer, herunder blandt andet LANGELANDSLINJEN.dk. MOLSLINJEN A/S er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger online i henhold til lov om persondata.
Der kan løbende blive foretaget ændringer i disse betingelser uden yderligere samtykke fra dig. Så husk med jævne mellemrum at læse betingelserne igennem. Har du et spørgsmål vedrørende dine personoplysninger, bedes du kontakte molslinjen@molslinjen.dk

Vilkår og betingelser for konkurrencer hos MOLSLINJEN A/S
De oplysninger, du afgiver i forbindelse med konkurrencer på enhver af MOLSLINJENs hjemmesider, gemmes og benyttes på samme måde og med samme formål som ovenfor angivet, samt til at kontakte vinderne. 

Ejerskab og databehandling
Dataejer af alle indsamlede data er, MOLSLINJEN A/S, Hveensgade 4, 8000 Århus C, CVR-nr. 17881248, Tlf: 70 10 14 18.
Databehandler på vegne af MOLSLINJEN A/S er Loyalitetsbureauet, Jens Baggesens Vej 47, 8200 Aarhus N, tlf. 87 300 333, samt Novicell, Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg, tlf. 86 19 05 50. 

Adresser
MOLSLINJEN A/S
Hveensgade 4, 
8000 Århus C 
Telefon: +45 70 10 14 18
E-mail: molslinjen@molslinjen.dk

LANGELANDSLINJEN
Ny Spodsbjergvej 339B,
5900 Rudkøbing
Telefon: +45 70 10 14 18
E-mail: molslinjen@molslinjen.dk

Betingelser pr. 22.01.2019