BARISTA'S COFFEE SHOP

Bæredygtig kvalitets-kaffebar ombord

Forkæl dig selv ombord

På LANGELANDSLINJENs færger finder du kaffebaren BARISTA’S COFFEE SHOP.

I BARISTA’S COFFEE SHOP er kaffe ikke bare kaffe. Kvalitet, bæredygtighed og forkælelse er tænkt ind i alle dele af kaffeoplevelsen - fra plantningen af kaffetræet i Tanzania til den miljørigtige kop, du får serveret den dampende kaffe i.  

I kaffebaren kan du både få luksuskaffe, luksuste, lækkert bagværk og søde fristelser. Prøv for eksempel en cremet Caffé Latte eller den velduftende Mermaid Te med havtorn – begge drikke gør sig godt i selskab med kaffebarens sprøde og velsmagende croissant.

Bønner fra bæredygtige Kirafu Coffee

En kop kaffe af bedste kvalitet

Fra jord til ombord

Alle BARISTA's kaffedrikke er brygget på bønner fra det unikke Kifaru Coffee, dyrket i frugtbar vulkanjord på den danskejede kaffefarm Shangri-La Estate i Tanzania.

Kifaru Coffee bærer den fornemme certificering Rainforest Alliance, som er din garanti for, at kaffen er dyrket med yderste omtanke for både miljø, natur, dyr og mennesker.

Nøje udvalgte kaffebønner

Når du bestiller enten en Caffé Latté, Cappucino, Americano eller Espresso, så får du en smagfuld kaffeoplevelse brygget på Kifarus AA-klassificerede Bourbon-bønner. Mens du nyder din kaffe, kan du måske fornemme bønnernes chokoladeagtige smag og en undertone af nødder.

Er du mere til filterkaffe, får du serveret en kraftig kop kaffe brygget på Kifarus blanding af tre Arabica-sorter. En elegant og let krydret kaffeoplevelse.

Miljøvenlig emballage

I kaffebaren er alle kopper, låg, servietter, bestik og plasticbægre lavet af bæredygtige materialer.

Vi serverer din kaffe eller te i biologisk nedbrydelig emballage, der sætter et mindre klimaaftryk end almindeligt plastik. 

Kaffebarens kopper har en inderbelægning af kartoffelstivelse og låg der består af naturmateriale fra sukkerrør. Det betyder, at emballagen let nedbrydes, hvis den havner i naturen.

BARISTA'S plastbægere og teposer er lavet af det bionedbrydelige materiale PLA, der ikke udleder microplast til havene og som er klimavenligt at fremstille og afskaffe. 

 

Når kaffe ikke er din kop te...

Luksus-te fra Østerlandsk Thehus

I BARISTA’S er teen også noget særligt. Teblandingerne kommer fra danske Østerlandsk Thehus, som har 130 års erfaring i at lave fantastiske smagssammensætninger.

På menukortet finder du en sort te, en grøn te og en urtete. 

Er du til en opkvikkende og kraftig te, så prøv den sorte Admirality Te, der består af teer fra Darjeeling, Ceylon og Keemun. 

Den økologiske Sweet Lemon te er en forfriskende urtete med en sødlig eftersmag. Den består blandt andet af citrongræs, æble, lakridsrod og morgenfrueblomst. 

Du kan også smage en mild, frisk og spændende kop te, hvis du bestiller Mermaid Te med havtorn, stikkelsbær og tang.