Sejl trygt med Langelandslinjen

Kom godt i havn

Tryghedstiltag på færgen

Sammen bekæmper vi corona ombord!

I coronatider er din sundhed og tryghed vores allerhøjeste prioritet. LANGELANDSLINJENs færger har fået certifikatet ”SafeGuard” af Bureau Veritas, og det betyder, at du kan forvente en høj standard for sundhed, sikkerhed og hygiejne ombord.

Herunder kan du læse om vores tryghedstiltag og om hvordan du forbereder dig på rejsen. Så får du den bedst mulige rejseoplevelse, og hjælper os med at hjælpe dig! 

Tryghedstiltag

 • Øget hygiejne og afspritning

  Vi har indsat ekstra personale, der sørger for at afspritte alle overflader mellem afgangene. På færgen er der opsat spritstationer til fri afbenyttelse.
 • Brug af mundbind

  Mundbind skal bæres, når du bevæger dig rundt på færgen. Det må tages af, når du sidder ned.
 • Afskærmning mellem pladserne

  Gennemsigtige skærme mellem pladserne hjælper med at hindre spredning af bakterier og virus
 • Vi er her for dig

  Du kan altid tage fat i besætningen, som kan hjælpe dig med at finde en plads med afstand, kan sørge for ekstra rengøring og i øvrigt hjælpe med at besvare dine spørgsmål.

Til dig, der har et ekstra beskyttelsesbehov

Det er desværre ikke længere muligt at forhåndsbooke en overfart, hvor du bliver i bilen ombord.

Har du et særligt beskyttelsesbehov, så tag fat i personalet før check-in, og ser vi på mulighederne for at hjælpe dig på den specifikke afgang. 

 

Du skal stadig huske mundbindet

Bær mundbind, når du bevæger dig rundt

Du skal stadig medbringe mundbind, når du skal rejse med færgen. Mundbind/vesir skal dog kun bæres, når du bevæger dig rundt på færgen, eller når du går mellem bildæk og passagerdæk.

Når du sidder ned på færgen eller opholder dig på soldækket, må du tage mundbindet af.

Kravet om mundbind gælder ikke for børn under 12 år, for personer med åndedrætsbesvær, nedsat bevidsthedsniveau eller med mentale eller fysiske brister, som gør, at de ikke selv kan fjerne mundbindet.

Få svar på dine spørgsmål

FAQ

Har du spørgsmål? Kombardo!

Kontakt os

I en corona-tid som denne, hvor alt er uvist, er det vigtigt, du ved, at vi er her!

Har du spørgsmål, sidder vi klar i kundeservice, hvor vi vil gøre vores allerbedste for at besvare dine spørgsmål så hurtigt og godt som muligt – men hav tålmodighed. Vi får nemlig rigtig mange henvendelser. Vi håber derfor på din forståelse, hvis du oplever ekstra ventetid.

Du kan kontakte os direkte på kundeservice@langelandslinjen.dk eller ringe til vores kundecenter på telefon 70 25 10 25 i vores åbningstid som er alle dage mellem 06.00-20.00.