Bellevue Teatret

Få 20% rabat

Oplev "Cykelmyggen Egon" med rabat

Dans, hiphop og flyvende akrobater i et magisk eventyrunivers

Flemming Quist Møller omgivet af farvestrålende insekter, musikalske ørehængere og verdens bedste myg.

Nu lander børneklassikeren på Bellevue Teatret! Cykelmyggen Egon spurter durk ind din hjertekule med fuld fart over feltet og seje cykeltricks, electric boogie, ballet, artisteri, ørehængere og en fransk verdensklasse-cykel-akrobat som Cykelmyggen Egon med snablen i sky.

Cykl foråret i møde med børn og børnebørn til Cykelmyggen Egon på Bellevue Teatret. En uforglemmelig dag med farvestrålende insekter, fællesskab og verdens bedste myg.

Tilbuddet gælder forestillingen Cykelmyggen Egon, og for at få 20 procent rabat på din billet bestiller du via nedenstående link. På forestillingsdagen skal du medbringe både din teaterbillet og din færgebillet fra MOLSLINJEN, og begge dele skal du vise til billetkontrollen på teatret.  

Oplev Bellevue Teatret - og Danmarks smukkeste beliggenhed

I Klampenborg nord for København finder du det ikoniske Bellevue Teater. Teatret er tegnet af Arne Jacobsen og med en enestående udsigt over Øresund, er omgivelserne smukke både ude og inde.  

I løbet af året laver Bellevue Teatret forestillinger i alle genrer og til alle aldre, så der er sikkert også noget, der falder i din smag. Smag er der også masser af i Bellevue Teatrets restaurant, som serverer mad og drikke både før og efter forestillingerne.

Bellevue Teatret ligger ved Klampenborg Station, og kommer du i bil, kan du parkere gratis på en af de 200 parkeringspladser.